Workshop : Social Media Marketing

In een paar jaar tijd is social media uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van ons leven. Ook zakelijk wordt er steeds meer gebruik gemaakt van sociale netwerken en platforms. Veel bedrijven zetten social media in voor hun communicatie, marketing en public relations. Wil jij zeker weten dat social media jouw merk of organisatie vooruit helpt? Dan is de cursus Social Media Marketing iets voor jou.

Voor wie is deze workshop bestemd?
Deze workshop is voor iedereen die wil weten hoe social media toegepast kan worden in een communicatie-, marketing of public relation-strategie. Ook is de workshop bestemd voor een ieder die werkzaam is in een communicatiefunctie, zoals communicatiemedewerker, marketingdeskundige of public relation-adviseur, en wil weten hoe social media toegepast kan worden in zijn of haar vakgebied. Na de workshop ervaart u de impact van social media en hoe u deze succesvol kunt toepassen.

Duur 
De workshop is 3 uurtjes
tijden : 18.00 – 21.00 u
Leslocatie : Verlengde Keizerstraat 13 ( IVMO hoofdkwartier )

Certificaat
Na afloop ontvangt u een IVMO-Certificaat van deelname.

Kosten en Financiering
De kosten voor deze workshop bedraagt  SRD 500,- . U betaald SRD 250,- inschrijving en SRD 250,- bij aanvang van de workshop. Bij contante betaling 5% korting.

Volg ons op facebook

Recent Posts

Recent Comments

    Archives

    Categories